Skip to main content

Vanuit het bestuur van COC Regio Nijmegen zijn wij, Nick en Jeen, bezig met het opstellen van een Regenboog Zorgkaart.

Met deze Regenboog Zorgkaart willen wij een netwerk van zorg-, welzijn- en hulpverleners in Nijmegen en de regio creëren. Een netwerk waaruit onze doelgroep kan kiezen zodat zij zich gezien, gehoord en veilig voelt. Waar mensen uit de Regenbooggemeenschap (LHBTI+) te maken krijgen met zorg-, welzijn- en hulpverleners die weet hebben van welke processen, vragen en dynamieken er spelen binnen onze gemeenschap.

Te denken valt aan, tandartsen, huisartsen, fysiotherapeuten, psychosociale ondersteuners, ondersteuners van mensen met psychische problemen of vraagstukken, enz., enz..

Het plan is een aparte pagina op onze website te maken waar mensen uit de Regenboog gemeenschap zelf hun zorg-, welzijn- en hulpverleners kunnen kiezen of naar waar wij gericht kunnen verwijzen.

Wij zijn op zoek naar hulpverleners die vanuit hun expertise, achtergrond of affiniteit een connectie hebben of een connectie willen maken met de Regenbooggemeenschap.

Ken jij zorg-, welzijn- en hulpverleners die zouden passen in onze Regenboogzorgkaart of heb jij andere tips, stuur een bericht naar: regenboogzorg@cocregionijmegen.nl. Wij gaan met deze mensen benaderen en in gesprek om te zien of zij passend zijn in ons initiatief.

 

Alvast bedankt voor je bericht,

Met vriendelijke groet,

Nick en Jeen

PRCOC

Beheeraccount