Skip to main content

Er is veel om voor te vechten. Vecht jij mee?

COC Regio Nijmegen kan niet zonder jouw steun. Word lid en zorg ervoor wat wij ons werk kunnen blijven doen. Zie voor meer informatie ook de pagina met informatie over een lidmaatschap van COC Nederland.
Als lid ontvang je een COC-ledenpas, waardoor je korting krijgt op de feesten van de KissKiss en uitnodigingen voor de activiteiten van COC Regio Nijmegen en COC Nederland. Het basislidmaatschap kost €49,50 per jaar. Jongeren tot  26 jaar betalen €29,- per jaar en kunnen duo-lid worden van COC en de Nijmeegse LHBT-jongerenorganisatie Dito!.

Voor het wijzigen van je bijvoorbeeld je adresgegevens kun je mailen naar ledenadministratie@coc.nl.

Duo-lidmaatschap met Dito!

Ben je onder de 26 jaar oud en wil je niet alleen COC Regio Nijmegen steunen maar ook dé LHBT-jongerenorganisatie van Nijmegen: Dito!? Dat kan met een voordelig duo-lidmaatschap!

De voordelen van Dito!’er worden:

  •  De mogelijkheid om mee te gaan met onze spectaculaire activiteiten zoals een reis naar Parijs, een Pinktrip naar een tof feest ergens in Nederland of meefeesten op een boot tijdens de Gaypride (indien mogelijk).
  • Korting op de reguliere activiteiten die Dito! organiseert.

Voor meer informatie over Dito! klik je hier.

Mail Dito! voor een voordelig Duo-lidmaatschap

Donaties

Wil je graag een donatie doen aan COC Regio Nijmegen, zonder dat je vastzit aan een lidmaatschap?
Dat kan! Je donatie kan worden gedaan door een overboeking op het volgende bankrekeningnummer, ten name van COC Regio Nijmegen.

IBAN: NL41RABO0114933162

Wil je dat jouw donatie voor een specifieke werkgroep gebruikt wordt? Dat kan ook! Zet dit in de omschrijving van jouw overmaking en wij zorgen dat het op de juiste plek komt.

Je kunt ook doneren aan COC Nederland, via deze pagina.