Skip to main content

Café Dapper

Café Dapper is niet zomaar een café. Café Dapper is al meer dan 22 jaar de maandelijkse ontmoetingsmiddag voor LHBTIQ+ers met een (licht) verstandelijke beperking. Deze sozen vinden plaats in een echt café. Hierdoor voelen onze gasten zich inclusief.

Het is een ontmoetingscafé waar wij elkaar in een prettige omgeving kunnen leren kennen en waar gedanst, gekletst en gedronken mag worden. Wij onderhouden ook nauwe contacten met familie en begeleiders van onze bezoekers. Familie en begeleiders zijn uiteraard ook welkom op onze sozen.

Je hoeft overigens niet per se homoseksueel te zijn als je Café Dapper wilt bezoeken. Iedereen is welkom bij Café Dapper. Als er maar sprake is van wederzijds respect.

Ons team faciliteert en ziet toe op een goed verloop van de middag. We zorgen voor een veilige en leuke sfeer. Het Café Dapper-team is er een luisterend oor en beantwoordt er al jullie vragen.

Kom gerust eens een kijkje nemen als je nieuwsgierig geworden bent en het misschien voor jou ook wel leuk is. Je kunt vooraf ook een afspraak maken als je wilt komen.

We nodigen onze bezoekers van Café Dapper en/of hun begeleiders uit zich in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Dan houden wij jullie op de hoogte van onze Café Dapper activiteiten.

Café Dapper,
waar je kunt zijn wie je bent

ga naar de website van Café Dapper

Voor meer info over Café Dapper