Skip to main content

Café Dapper

Café Dapper is al meer dan 20 jaar de maandelijkse ontmoetingsmiddag voor homo’s met een (licht) verstandelijke beperking. Het is een ontmoetingscafé waar wij elkaar in een prettige omgeving kunnen leren kennen en waar gedanst, gekletst en gedronken mag worden.

Café Dapper vindt elke vierde zondag van de maand plaats, van 15.00 tot 18.00 uur in Café Lenthe in Nijmegen. Er is dan gelegenheid om te dansen, te kletsen of een serieus gesprek te hebben. Je kunt ook naar muziek luisteren, een spelletje doen of gewoon een lekker pilsje drinken. De middag wordt elke keer druk bezocht door bezoekers uit Nijmegen en ver daarbuiten en kan een mooie gelegenheid zijn om nieuwe vrienden te maken of te zoeken naar een relatie. Kijk op onze Facebook voor foto’s en andere nieuwtjes: Café Dapper.

In 2008 won Café Dapper de Burgemeester Dales prijs! Deze prijs is bedoeld ter onderscheiding van personen of organisaties die in het Rijk van Nijmegen op vrijwillige basis en op zeer persoonlijke en voorbeeldige wijze gestalte hebben gegeven aan artikel 1 van de Grondwet.

Het team van Café Dapper bestaat uit een groep gezellige vrijwilligers: Maria Engels, Agnes Gril, Frans Oris, hondje Siro en René Kusters. DJ Frank Jacops verzorgt elke middag de muziek.

Voor meer info over Café Dapper