Skip to main content
Nieuws

Pink Summer sports

By 18 april 2019No Comments

Inschrijving Pink Summer Sports geopend

Gay Sport Nijmegen (GSN) organiseert in het weekend van 21, 22 en 23 juni 2019 het jaarlijkse internationale Pink Summer Sports toernooi. De inschrijving voor de verschillende sportonderdelen staat open op www.pinksummersports.nl

Het toernooi, met deelnemers uit binnen- en buitenland, begint vrijdagavond 21 juni met een toertocht voor wielrenners. Op zaterdag 22 juni staan een badminton-, beachvolleybal- en voetbaltoernooi op het programma. Op zondag 23 juni is er een wielrentijdrit, open water zwemmen in de Spiegelwaal (750, 1500 en 3000m) en een hardloopwedstrijd.

Op zaterdagavond ontmoeten sporters elkaar tijdens een diner met aansluitend een feest.

Gay Sport Nijmegen wil via sport LHBT+ emancipatie stimuleren, een veilig en positief sportklimaat creëren en de integratie van LHBT+ gemeenschap bevorderen. Iedereen die daaraan wil bijdragen is welkom en kan zich inschrijven.

Door het succes met het Pink Summer Sports toernooi in voorgaande jaren is Nijmegen erin geslaagd de EuroGames 2022 naar Nijmegen te halen. Bekijk hier de film van het Pink Summer Sports toernooi in 2018.