Skip to main content

Regionale Hulpverleners                    Nationale Hulpverleners

De Regenboogzorgkaart is een lijst met hulpverleners die vanuit hun expertise, achtergrond of affiniteit een connectie hebben met de regenbooggemeenschap. Bij deze hulpverleners kan onze doelgroep zich gezien, gehoord en veilig voelen. Het zijn hulpverleners waar mensen uit de regenbooggemeenschap naar toe kunnen met hun hulp- en zorgvragen, waar zij met hulpverleners te maken krijgen die kennis hebben van de processen, problemen en dynamieken die er spelen binnen onze gemeenschap.

Mensen die hulp zoeken en weten wat voor hulp, kunnen in de lijst kijken naar geschikte hulpverleners. Wanneer je een zorg of vraag hebt, maar niet zeker weet bij welke hulpverlener je terecht kunt, dan mag je een mail sturen naar regenboogzorg@cocregionijmegen.nl. Er staat een team klaar om mee te denken, waaronder Jeen van Beek, Nick Hoeken, Ilona Wissink en Sam Frijnts.

Als u interesse heeft om op deze Regenboog Zorgkaart vertegenwoordigd te worden, stuur dan uw contactgegevens met daarbij uw professie op naar regenboogzorg@cocregionijmegen.nl. Mogelijk heeft u ook een website van uw aanbod of organisatie die u aan de mail toe kunt voegen. Ook voor verdere vragen over de lijst, kunt u contact opnemen via regenboogzorg@cocregionijmegen.nl.

Disclaimer: COC Regio Nijmegen is in geenszins verantwoordelijk voor de kwaliteit van de hulpverleners die op deze lijst weergegeven staan. Ook is COC Regio Nijmegen niet aansprakelijk voor enige gevolgen van het in contact komen met de hulpverleners. Hulpverleners op de lijst zijn door onze vrijwilligers aanbevolen en waar mogelijk gescreend op hun connectie met onze doelgroep.

Regionale Hulpverleners                    Nationale Hulpverleners