Skip to main content

Regenboogsalon

De Regenboogsalon is een voortzetting van de Nijmeegse Zondagmiddagsalon voor oude homomannen en jongeren die zich erbij thuis voelen. Vanaf zomer 2022 breiden we onze doelgroep uit naar iedereen die behoefte heeft aan sfeer, stijl en gezelligheid op de zondagmiddag. Voor de duidelijkheid: Iedereen is welkom!

De Nijmeegse Zondagmiddagsalon is in 1988 ontstaan uit een particulier initiatief en maakt vanaf 1997 als werkgroep deel uit van het COC regio Nijmegen. Mensen ontmoeten elkaar op de zondagmiddag onder het genot van een hapje en een drankje.

Waarom een Regenboogsalon?

Omdat het gezellig is om gelijkgestemden te ontmoeten en te spreken, om een (soms) saaie zondagmiddag te doorbreken, omdat het goed is te ervaren dat je niet alleen staat, om te ontdekken dat er gezamenlijke belangen zijn.

Wanneer en waar?

We komen elke 1e en 3e zondag van de maand tussen 15.00 en 18.00 uur samen bij het Roze Huis, St. Anthoniusplaats 1, Nijmegen. Op de 3e zondag van de maand is er ook meestal een extra activiteit, bijv. een zanger(es) of een kleine lezing.

Contact en vragen

Voor vragen of opmerkingen kan er contact opgenomen worden met regenboogsalon@cocregionijmegen.nl

Tot ziens op onze zondagmiddagbijeenkomsten!

Team Regenboogsalon

Wil je meer informatie over de Herensalon of heb je vragen