Skip to main content

AutiRoze

AutiRoze is er om LHBTI+ met autisme hun plek te laten vinden in de regenboog gemeenschap, de autisme gemeenschap en de samenleving als geheel. AutiRoze is van, voor en door LHBTI+ met autisme. We bestaan omdat er onder onze doelgroep behoefte is aan samenkomen en (h)erkenning.

We hebben een positieve en open houding en nemen als LHBTI+ met autisme zelf de regie in onze emancipatie. Ons uitgangspunt is dat autisten op hun eigen manier bijdragen aan de samenleving en deze meer kleur geven. Vandaar ons motto: “Autisme is ook diversiteit”!

AutiRoze Nijmegen organiseert elke 1e zaterdag van de maand van 19:30 tot 21:30 een bijeenkomst in het Roze Huis – met in 2024 als uitzondering maart, oktober en november omdat de locatie bezet is op deze data. We wijken daarom uit naar 8 maart, 11 oktober en 8 november.

Een volledig overzicht vind je in onze agenda en op facebook.

Vind je het spannend om voor het eerst te komen?
Geen probleem! In overleg maken we veel mogelijk. Bijvoorbeeld een aparte kennismaking met een vrijwilliger, iets eerder komen of met iemand samen komen. Neem gerust contact op. Dan bespreken we wat voor jou het beste werkt.

AutiRoze wordt volledig gedraaid door vrijwilligers, waarvan de meesten zelf tot de doelgroep behoren. Meer informatie lees je op de landelijke website. Wil je meer weten? Mail ons dan via onderstaande button.

Voor meer info over AutiRoze