Skip to main content

Bi-café

Het Bi-café is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor biseksuelen, elke eerste vrijdag van de maand vanaf 20.00 uur in Marcus-Antonius. Verder kun je bij ons terecht met vragen over je gevoelens en identiteit.

Biseksualiteit

Onder biseksuelen verstaan we alle mensen die zich op de een of andere manier (dus fysiek, seksueel, emotioneel) aangetrokken kunnen voelen tot mensen van meer dan één geslacht of gender. Dat kan zijn tot vrouwen en mannen, maar ook tot vrouwen, mannen, en alle mensen die zich fysiek of qua gender ergens op het spectrum tussen vrouw en man in zitten. Tegenwoordig wordt vaak de term bi+ gebruikt, maar biseksuelen gebruiken vele woorden om hun identiteit te omschrijven. Bi, biseksueel, bi+, polyseksueel, panseksueel, seksueel fluïde, queer, enz.

Met ingang van 2017 is het Bi-café een maandelijks terugkerend evenement voor biseksuelen uit Nijmegen en omstreken. Tijdens het café kun je gelijkgestemden ontmoeten, kletsen, een serieus gesprek voeren en met vragen terecht zonder uit te hoeven leggen wat je voelt of hoe je leeft. Uiteraard onder het genot van een drankje. Het Bi-café is een uitstekende plek om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken. Ook partners, familie, bekenden en anderen geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Voor meer informatie over aanstaande activiteiten surf je naar onze Facebookpagina: Bi-cafe Nijmegen. 

Voor meer info over Bi-Café