Skip to main content

Schrijven met Queerinkt
Vind je het leuk om samen met anderen te schrijven?Kom dan elke 4e donderdag van de maand schrijven met Queerinkt.

Wie zijn wij?
Queerinkt zijn Shelly & Zip die elkaar kennen van een schrijfcursus.Zip heeft haar schrijfsporen liggen bij het COC magazine Pink en de Zondagskrant en Shelly heeft drie jeugdboeken en een literaire 3e prijs op haar naam staan. Samen hebben ze ervaren hoe inspirerend en effectief het is om samen met anderen schrijfmeters te maken.En dus besloten ze de handen in één te slaan en jullie maandelijks deze ervaring te bieden.

Wat houdt het in?
Het concept komt uit Amerika en is overgenomen door Shut up and Write. Iedere 4e donderdag van de maand ben je van 20:00-22:00 uur welkom. Na een korte kennismakingsrondje en een drankje zetten we de wekker op 1 uur. Dat is de tijd waarin we allen voor onszelf in stilte schrijven. Waar je aan schrijft bepaal je helemaal zelf, het is tenslotte jouw schrijfuur! Daarna is er gelegenheid om iets voor te lezen, feedback te vragen, te netwerken of na te kletsen.Om 22:00 uur sluiten we de deuren, die we een maand later graag weer voor je openen.

Zin?
Aanmelden hoeft niet, mag wel. Zorg dat je er op tijd bent, neem je schrijfgerei en contant geld mee (pin doet het niet altijd).

Wanneer en waar?
24 maart 2022 gaat deze activiteit van start. Deze zal iedere 4ee donderdag van de maand van 20:00-22:00 uur plaatsvinden in het Roze huis, Sint Anthoniusplaats 1, Nijmegen.

Schrijfgroet van ons,Shelly & Zip06-51235165 (Shelly).