Skip to main content

Van 27 tot en met 30 juli zijn de EuroGames in Nijmegen. In maar liefst 19 verschillende sporten (het grootste aantal sporten ooit!) kunnen deelnemers het tegen elkaar opnemen.

Je kunt je nog steeds opgeven als sporter via de website van EuroGames.

Daarnaast zijn er meer dan 500 vrijwilligers nodig die vooraf, en vooral op deze dagen, helpen om dit evenement tot een succes te maken. Er zijn zeer veel verschillende taken, bijv. mensen die de weg afzetten, kaartjes controleren, registraties bijhouden, etc. Mocht je interesse hebben om vrijwilliger te worden, dan kun je je opgeven via deze website.

Mocht je iemand weten die misschien wil meedoen als sporter of vrijwilliger, dan deel dit graag. Het kan ook via de sociale media (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn).

En natuurlijk zou het harstikke leuk zijn als er veel kijkers zijn. Er is voor elk wat wils: van voetbal tot tennis, roeien in de Nevengeul, dansen in de Vereeniging, zwemmen, golf, hardlopen, etc. Meer informatie over de dagen, tijdstippen en locaties van de sporten kun je vinden op de sportpagina.