Skip to main content

Op zaterdag 7 juli was er de jaarafsluiting van Team Voorlichting. Het team heeft ter viering van weer een jaar vol met succesvolle voorlichtingen, met z’n allen een ‘Ultimate Frisbee’ clinic gevolgd. Helaas had deze leuke activiteit een sip randje, gezien de vier coördinatoren die Team Voorlichting de afgelopen jaren hebben geleid, afscheid namen.

Koen is al sinds oktober 2012 actief bij Team Voorlichting, eerst als voorlichter en vervolgens sinds juni 2014 als voorzitter/extern. Tesse, Bente en Ilse hebben hem, na ook een periode zelf voorlichters te zijn geweest, versterkt, in 2016, respectievelijk als coördinator Intern, Scholing en Planning.

COC Regio Nijmegen is de coördinatoren dankbaar voor hun inzet bij Team Voorlichting en zeer gelukkig met het feit dat enkelen bij het COC actief blijven. Koen is namelijk aspirant-bestuurslid en Bente is betrokken bij het Regenboogstembusakkoord.

Daarnaast staat er ook een nieuw coördinatorenteam te popelen om te beginnen. Na de overdracht in de zomer beginnen zij met de uitdagende klus om in één jaar meer dan 100 voorlichtingen te regelen. Veel succes aan Marjolijn, Jaap, Jan-Harm en Riemda!

Voor meer informatie over voorlichting, klik je hier.

PRCOC

Beheeraccount