Skip to main content

Zondag 12 september van 14.30 tot 17.00 uur organiseert de Damessalon een Park-Salon in het Goffertpark.

Mocht het te koud en/of te nat worden, dan gaat het niet door. Als het slecht weer is dan krijgen de mensen die zich hebben opgegeven die zondag rond 12.00 uur een bericht.

Meld je liefst voor dinsdag 7 september aan, dan krijg je het eventuele ‘slecht-weer bericht’. Mailadres om je aan te melden: parksalon21@hotmail.com.

Breng zelf iets mee om op te zitten en eventueel iets te drinken en te eten. Wil je een spel meenemen om te doen, leuk. Je kunt denken aan jeu de boules, frisbee, badminton wanneer er weinig wind is en … Op loopafstand van de plek waar we gaan zitten is Mister Panda, de Goffertboerderij (ongeveer tegenover het zwembad). Mocht je een toilet nodig hebben dan kan dat daar. Je zult daar dan wel iets moeten gebruiken.

We verzamelen bij de koepel aan de rand van het Rosarium. Lila cirkeltje in de plattegrond. Daar kun je ook je fiets kwijt. Links naast het Rosarium gaan wij zitten. Een regenboogvlag steken we uit. Vorig jaar was er wat onduidelijkheid over de plek. We zitten aan de kant van de Muntweg. De kinderboerderij en het zwembad zijn aan de andere kant van de Slotemaker de Bruïneweg.

We houden ons aan de richtlijnen:
* 1,5 meter afstand
* Kom niet wanneer je je grieperig voelt of heel erg verkouden bent
* Was je handen voor je komt

Houd je je niet aan de regels en er wordt toch gecontroleerd, dan is dat jouw verantwoordelijkheid.

Wij vinden het heel erg fijn jullie te zien.

Wilmie, Karo, Bente, Suus, Lidwien en Oot