Skip to main content

Op 20 maart 2019 zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten. In de aanloop naar die verkiezingen lanceert COC de kieswijzer Rainbowvote.NU. Deze kieswijzer is bedoeld om kiezers te informeren over wat de standpunten van verkiesbare kandidaten en partijen zijn aangaande LHBTI-kwesties. Op dit moment is de kieswijzer nog in de maak en dit is een oproep aan iedereen die zich verkiesbaar stelt en zich wil inzetten voor LHBTI-acceptatie.

Het COC wil graag een partner zijn voor jou en voor de provincie bij het bevorderen van LHBTI-acceptatie. Daarom biedt het COC alle partijen kosteloos de gelegenheid om hun standpunten over LHBTI-kwesties op Rainbowvote.NU breed onder de aandacht te brengen. Ook trekken we de komende jaren graag samen op met partijen die zich voor de LHBTI-community willen inzetten. Mocht je vragen hebben of met ons samen willen werken, neem dan vooral contact op.

Heb jij wel wat te zeggen over LHBTI-kwesties en wil je graag deelnemen aan Rainbowvote.NU? Mail dan naar info@rainbowvote.nu. Je krijgt formulieren opgestuurd, die je voor 27 februari retour dient te sturen.