Skip to main content
Nieuws

Laten we het een safe space noemen! 10 oktober – O42 Nijmegen

By 20 september 2019No Comments

Bericht van Suus en Kim:

Kom jij weleens uit je bubbel? Stel je jezelf weleens vragen als: Ken ik mensen die op Thierry Baudet stemden en waarom praat ik daar niet met hen over? Waarom spreek ik mijn buren nooit? Kunnen emancipatie en rechts-denken samengaan? Wat kan ik doen aan mijn klimaatschaamte? Wanneer ben ik politiek-correct en wanneer activistisch?

Wij wel en toen besloten we er een programma over te maken om er met gasten en met publiek over te kunnen praten. Heel graag nodigen we jullie daarbij ook uit. Tijdens Festival Qtopia hosten Kim en ik de talkshow LATEN WE HET EEN SAFE SPACE NOEMEN, een onderzoeksprogramma waarin we onderzoeken wat safe spaces zijn, en hoe ze zich verhouden tot sociale en culturele bubbels. We gaan in gesprek met kunstenaar, activist en curator Richard Kofi, schrijver Steff Geelen komt literair notuleren en samen met het publiek bespreken we enkele hot topics.

Kom je ook? Het is gratis, en de details vind je hier https://www.facebook.com/events/3108250512560819/?notif_t=plan_user_associated&notif_id=1568831907895873.

Wel heel graag even aanmelden zodat we weten dat je erbij bent. Aanmelden kan via deze link https://forms.gle/RUrTaMA6ooCGm5ZG8