Skip to main content

Vacature: Bestuurslid

 

Word jij ons volgende bestuurslid?

Wil jij een verschil maken voor de regenbooggemeenschap in de regio Nijmegen? Dan ben je bij het COC aan het juiste adres! Het COC regio Nijmegen is op zoek naar een gedreven en gepassioneerd bestuurslid om ons team te versterken en de LHBTIQ+-belangenbehartiging naar een hoger niveau te tillen!

Wie zijn wij?

Het COC Regio Nijmegen is dé drijvende kracht achter de LHBTI-beweging in onze prachtige regio. Al jarenlang zetten wij ons in voor gelijke rechten, acceptatie en inclusie. Wij organiseren evenementen, voeren campagnes en bieden ondersteuning aan de LHBTI-gemeenschap in de regio Nijmegen. En we hebben jouw hulp nodig om onze missie voort te zetten!

Waarom je lid wilt worden van ons bestuur:

  1. Doe iets wat echt telt: Jouw bijdrage als bestuurslid heeft directe invloed op het leven van LHBTI+-individuen in Nijmegen. Je maakt deel uit van een team dat echte verandering teweegbrengt.
  2. Een unieke kans voor persoonlijke groei: Als bestuurslid bij COC regio Nijmegen krijg je de kans om je leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen en waardevolle bestuurservaring op te doen. Je wordt betrokken bij het nemen van belangrijke beslissingen en het vormgeven van onze strategie.
  3. Vergroot je netwerk: Als onderdeel van ons bestuur krijg je de mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemde individuen en organisaties die betrokken zijn bij LHBTIQ+-belangenbehartiging. Dit opent deuren naar nieuwe contacten en kansen.
  4. Draag bij aan positieve verandering: COC regio Nijmegen is toegewijd aan het bevorderen van gelijke rechten en acceptatie voor de LHBTIQ+-gemeenschap. Als bestuurslid speel je een actieve rol in het realiseren van deze missie en het creëren van een inclusievere samenleving.
  5. Een omgeving die jou tot bloei laat komen: Bij het COC vinden we het belangrijk dat iedereen diens eigen kwaliteiten volop en met plezier kan inzetten. We hebben een inclusieve visie op cultuur, neurodivergentie en validiteit, waarin we samen bepalen wat voor iedereen werkt.

 

Hoe kun je bijdragen?

Als bestuurslid kun je betrokken zijn bij uiteenlopende activiteiten, zoals het organiseren van evenementen, het lobbyen voor LHBTI-rechten, fondsenwerving, en meer. We moedigen jouw passies en talenten aan en zullen samenwerken om jouw bijdrage zo waardevol mogelijk te maken.

Dus, ben jij klaar om je ambitie om te zetten in actie? Wil je deel uitmaken van een gepassioneerd team dat streeft naar een inclusievere samenleving voor iedereen? Sluit je dan aan bij COC regio Nijmegen als bestuurslid!

Neem vandaag nog contact met ons op via chantal@cocregionijmegen.nl en ontdek hoe jij het verschil kunt maken. Samen bouwen we aan een meer inclusieve toekomst voor de LHBTI-gemeenschap in Nijmegen en omstreken. Jouw ambitie is de sleutel tot positieve verandering!