Skip to main content

Vacature kortlopend project (betaald)
Samen werken aan een (beter) LHBTIQ+ inclusie beleid voor zorg- en welzijnsorganisaties in Nijmegen

Projectleider voor 40 uur verspreid over komend jaar

Op zoek naar een leuke opdracht waarbinnen je binnen korte tijd je netwerk flink kunt uitbreiden? De gemeentelijke regenboog regiegroep Zorg en Welzijn is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk wordt voor:
– De voorbereiding, organisatie, begeleiding en evaluatie van twee netwerksessies voor het Zorg en Welzijn Regenboognetwerk regio Nijmegen, vanaf het concept tot en met de daadwerkelijke uitvoering en evaluatie, én;
– Het maken van een Routekaart ‘Aandacht voor LHBTIQ+ inclusieve zorg voor Z&W organisaties’, vanaf het concept tot en met de daadwerkelijke definitieve oplevering hiervan aan het Zorg en Welzijn Regenboognetwerk.
Als projectleider werk je hiertoe nauw samen met de gemeentelijke regenboog regiegroep Zorg en Welzijn. Je zorgt voor de planning, het bewaken van voortgang, kwaliteitsborging en je houdt het budget in de gaten. Als projectleider ben je in de lead over het opleveren van je projectproducten. Voor de organisatie van inhoudelijke netwerksessies draai je je hand niet om en ook kennis over het maken van een routekaart en hoe je die inzet in een organisatie is jou niet vreemd. Je weet daarnaast hoe je de werkgroep moet inzetten zodat je hun meedenkkracht maximaal kunt gebruiken.

Wat ga je doen?
Als projectleider neem je het voortouw in de ontwikkeling van de routekaart en de organisatie van 2 sessies voor het regenboognetwerk Z&W bestaande uit 22 organisaties. Een implementatieplan voor de organisaties om Routekaart direct zelf te kunnen inzetten maakt onderdeel uit de opdracht. Je werkt hierin nauw samen met de regiegroep. Concreet houdt dit het volgende in:
– Mei t/m november m.u.v. de zomermaanden: aanhaken bij werkgroep overleggen (maximaal 6x)
– Nieuwsbrief maken en zorgen voor distributie met als doel Z&W netwerk informeren over voorgang en andere relevante updates
– Mei: vaststellen en inplannen van 2 sessies in oktober en november voor 22 Z&W organisaties uit regio Nijmegen op locatie GGD-Gelderland-Zuid.
– Juni: presentatie eerste versie van de routekaart voor werkgroep Z&W en de ontvangen feedback verwerken.
– Sept: presentatie tweede versie van de routekaart voor kleine groep Z&W organisaties. Evalueren en zo nodig aanpassen + definitief maken van de routekaart
Oktober en november: coördineren en voorzitten van de sessies. Tijdens de sessies presenteren van de routekaart en de deelnemers laten kennismaken met hoe zij deze binnen de eigen organisatie zouden kunnen gebruiken.

De eerste bijeenkomst van de regiegroep waarbij je aansluit staat gepland op dinsdag 23 mei 9.00-11.00u.

Functie-eisen
– Je hebt een duidelijke motivatie om voor deze opdracht te kiezen (affiniteit Zorg en Welzijn en regenboog community);
– HBO/ WO werk- en denkniveau;
– Projectmanagement ervaring: je weet wat projectleiding in houdt (leiden van een team, je bent pragmatisch en overziet fases van een project. Je kunt duidelijk communiceren, sturen op processen en snelle besluitvorming organiseren);
– Praktisch, hands-on en flexibel;
– Je werkt zelfstandig en voert je werk naar tevredenheid van de opdrachtgever uit.

Wat bieden we jou?
Een uitdagende opdracht waarbinnen je binnen korte tijd je netwerk flink kunt uitbreiden tot het gehele regenboognetwerk van Zorg en Welzijn organisaties in (regio) Nijmegen. Een grote mate van verantwoordelijkheid gecombineerd met vrijheid om aan de uitvoering jouw eigen draai te geven.

Lijkt dit jou dit een mooie uitdaging?
Stuur je CV en een motivatiebrief dan uiterlijk 10 mei 2023 naar vera.nuiver@radboudumc.nl. We nemen dan z.s.m. contact met je op. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 17 mei tussen 8.45 en 11.30u in het Roze Huis, Sint Antoniusplaats 1, Nijmegen.

Wil je meer informatie of heb je interesse?