Skip to main content

Penningmeester

Heb jij een passie voor de regenbooggemeenschap en wil je helpen om de belangrijkste belangenbehartigingsorganisatie in de regio Nijmegen goed te organiseren? Heb je zin om deel uit te maken van een enthousiast en ambitieus bestuur en tegelijk je eigen netwerk te vergroten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het COC is dé belangenbehartiger van de regenbooggemeenschap in Nijmegen en omstreken, een gebied dat zich uitstrekt van de Ooijpolder tot aan Culemborg. Naast het realiseren van ontmoeting en het organiseren van activiteiten is het bestuur continu bezig om onze regio inclusiever te krijgen. Een greep uit de activiteiten op dit moment: het versterken van het GSA-netwerk, uitbreiden van voorlichtingsprogramma’s, regenboogconferentie in de regio, nieuwe activiteiten op onze eigen locatie het Roze Huis, het versterken van PR en communicatie etc. Heb jij een regenbooghart op de juiste plek? Wil je de financiële kant van de organisatie op orde houden en meehelpen fondsen te werven? Kom dan graag kennismaken of deze bestuursfunctie bij je past!

Jij bent…
… een verbinder en een ondernemer;
… iemand die nauwkeurig is en handig met getallen. Ervaring in de financiële sector is niet nodig; wij zorgen voor een goed inwerkprogramma;
… een echte teamspeler die goed prioriteiten kan stellen;
… 2 tot 4 uur per week beschikbaar.

Wat krijg je ervoor terug?
• Een enorm netwerk! Als bestuurslid heb je veel contact met personen zowel binnen de vereniging als daarbuiten;
• Een schitterende vermelding op je cv;
• En vooral een onvergetelijke tijd vol met mooie herinneringen en nieuwe vrienden!

Lijkt het jou een mooie uitdaging om als nieuwe penningmeester toe te treden tot ons bestuur? Neem dan voor 31 maart 2023 contact op met voorzitter Sigrid Pillen via voorzitter@cocregionijmegen.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek!

Meer informatie over het COC is te vinden op onze website: www.cocregionijmegen.nl en op onze Facebook/Instagram pagina.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer informatie of heb je interesse?