Skip to main content

Algemeen Bestuurslid

Heb jij een passie voor de regenbooggemeenschap en wil je helpen haar belangen binnen en buiten Nijmegen op de kaart te krijgen? Heb je zin om deel uit te maken van een enthousiast en ambitieus bestuur en tegelijk je eigen netwerk te vergroten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het COC is dé belangenbehartiger van de regenbooggemeenschap in Nijmegen en omstreken. Naast het realiseren van ontmoeting en het organiseren van activiteiten is het bestuur continu bezig om onze regio inclusiever te krijgen. Een greep uit de activiteiten op dit moment: het versterken van het GSA-netwerk, uitbreiden van voorlichtingsprogramma’s, regenboogconferentie in de regio, nieuwe activiteiten op onze eigen locatie het Roze Huis, het versterken van PR en communicatie etc. Heb jij een regenbooghart op de juiste plek? Kom dan graag kennismaken of deze bestuursfunctie bij je past!

Jij bent…
… een activist, een verbinder en een ondernemer
… iemand die actief de gemeenschap induikt om te horen wat er speelt
… een echte teamspeler die goed prioriteiten kan stellen
… 4 tot 6 uur per week beschikbaar

Wat krijg je ervoor terug?
• Een enorm netwerk! Als bestuurslid heb je veel contact met personen zowel binnen de vereniging als daarbuiten;
• Een schitterende vermelding op je cv;
• En vooral een onvergetelijke tijd vol met mooie herinneringen en nieuwe vrienden!

Lijkt het jou een mooie uitdaging om als nieuw bestuurslid toe te treden tot ons bestuur? Neem dan voor 31 maart 2023 contact op met voorzitter Sigrid Pillen via voorzitter@cocregionijmegen.nl. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek!

Meer informatie over het COC is te vinden op onze website: www.cocregionijmegen.nl en op onze Facebook/Instagram pagina.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je meer informatie of heb je interesse?