Skip to main content

 

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Iedereen die een steentje wil bijdragen aan de emancipatie van de LHBTI’s in regio Nijmegen en Nederland heten wij van harte welkom. Dus ben je roze of roze-minded? Wil je iets betekenen voor de emancipatie? Meld je dan aan!

COC Regio Nijmegen draait volledig op vrijwilligers en daarom kennen we de waarde van vrijwilligers erg goed! Bij ons heb je geen speciale kennis of ervaringen nodig. Enthousiasme is voldoende. Wel verwachten we iets van je: vrijwilligerswerk is niet vrijblijvend. Daar staat tegenover dat je onbetaalbare ervaring opdoet, leuke mensen leert kennen en actief bent in een van de leukste organisaties van Nijmegen en omgeving. Daarnaast organiseren we enkele vrijwilligersborrels en een vrijwilligersavond. Last but not least, als vrijwilliger mag je drie maal per jaar gratis naar de Kiss Kiss Club!

Wij zijn van mening dat iedereen specifieke kwaliteiten heeft, die in de juiste omgeving tot hun recht kunnen komen. Hieronder een overzicht van de ‘vacatures’ die er op dit moment en doorlopend zijn bij COC Regio Nijmegen. Wij staan altijd open voor een gesprek om een en ander toe te lichten. Laat van je horen! Je kunt je vragen ook altijd mailen naar info@cocregionijmegen.nl.

Wil je meer informatie of heb je interesse?