Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Herensalon

18 juli 2021 @ 14:00 - 17:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Gratis

De Nijmeegse Zondagmiddagsalon is voor oudere homomannen en jongeren die zich erbij thuis voelen. Het is uniek door sfeer, stijl en gezelligheid. In 1988 is de Nijmeegse Zondagmiddagsalon ontstaan uit een particulier initiatief en vanaf 1997 maakt de salon als werkgroep deel uit van COC Regio Nijmegen. De Nijmeegse Zondagmiddagsalon heeft tot doel regelmatig bijeenkomsten te organiseren, waarbij oudere homomannen vanaf ongeveer 40 jaar en jongere homomannen, die zich juist bij de ouderen thuis voelen, elkaar kunnen ontmoeten onder het genot van een drankje en een hapje.

Waarom een zondagmiddagsalon?

Omdat het gezellig is om gelijkgestemden te ontmoeten en te spreken; om een (soms) saaie zondagmiddag te doorbreken; omdat het goed is te ervaren dat je niet alleen staat als oudere homoman; om te ontdekken dat er gezamenlijke belangen zijn.

Zolang het Roze Huis niet open is voor ontmoetingsactiviteiten, komen we elke 1e en 3e zondag van de maand tussen 14.00 en 17.00 uur buiten bijeen op het terras van Kiosk Hunnerpark. Kiosk Hunnerpark ligt aan de Sint Jorisstraat (bij Kelfkensbos), pal tegenover de Gerard Noodtstraat. Er is softijs, broodjes, koffie. bier, wijn, bitterballen, etc. Er staan parasols en er is binnen toilet. Er is een bushalte bij de kiosk van buslijnen 2, 3, 15, 33 en 80. De Kiosk ligt vlakbij museum Het Valkhof.

Onze bijeenkomsten zijn op: 6 juni, 20 juni, 4 juli, 18 juli, 1 augustus, 15 augustus, zolang het Roze Huis niet open is voor ontmoetingsactiviteiten.

Tot ziens op onze zondagmiddagbijeenkomsten!

 

Team Herensalon.

Gegevens

Datum:
18 juli 2021
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://cocregionijmegen.nl/ontmoeting/herensalon/

Locatie

Kios Sint Jorisstraat, Nijmegen
Sint Jorisstraat (bij Kelfkensbos)
Nijmegen, Nederland
+ Google Maps