Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bi-café online

4 juni 2021 @ 19:45 - 22:00

Gratis
Hoewel de terrassen weer open zijn kunnen we als Bi-café helaas nog niet fysiek bij elkaar komen. Daarom ook deze maand weer een online café. Zorg zelf voor je natje en je droogje, wij zorgen voor de inhoud en de gezelligheid.
Je kunt vanaf 19:45 uur binnen komen. Om 20:00 uur doen we een kort welkom en een voorstelrondje.
Deelname:
We maken gebruik van Google meet. Om deel te kunnen nemen aan gesprekken in de break-out rooms heb je een Google account nodig, anders kom je niet verder dan de lobby.
Als je op de app werkt wordt er aan het begin gevraagd in te loggen. Werk je via je browser dan moet je zelf eerst inloggen op Google.
Je kunt deelnemen via deze link: https://meet.google.com/pwd-xbga-qiy
Het Bi-café online is er voor iedereen die zich op de een of andere manier aangerokken kan voelen tot mensen van meer dan één geslacht of gender. Of je nou aan het begin van je ontdekkingstocht staat of al jaren meedraait, single bent of een relatie hebt, monogaam of polyamoreus bent, iedereen is welkom. De sfeer is open, ontspannen en gezellig. Deze combinatie levert altijd een groot aantal gespreksonderwerpen op, waarbij je vragen kunt stellen en je ervaringen kunt delen.
Ook partners zijn van harte welkom.

Minder weergeven

Gegevens

Datum:
4 juni 2021
Tijd:
19:45 - 22:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.facebook.com/events/452077746090127/?ref=newsfeed

Organisator

Bi-café
E-mail:
bi@cocregionijmegen.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online