COC Regio Nijmegen stelt zich de bevordering van de emancipatie, acceptatie en integratie van lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender & intersekse personen ten doel. Dit doen wij door ons stoutmoedig in te zetten voor jouw belangen.

Klik hier om onze nieuwe informatiefolder te bekijken, gemaakt door F. Veenemans

In samenwerking met andere roze partijen en de Gemeente Nijmegen wordt ook dit jaar op 11 oktober aandacht besteed aan Coming Out Dag.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en zorg dat je altijd op de hoogte blijft van onze activiteiten. De nieuwsbrief verschijnt één keer per maand.

Op 25 januari werd de Burgemeester Dalesprijs uitgereikt aan Geke Hartman, van Pride Photo Nijmegen. Haar optreden is, aldus de jury, een schoolvoorbeeld van belangeloze inzet voor verbetering van de positie van minderheden.

Benieuwd of wij ook jou belangen behartigen?

Over ons

Ons bestuur

Het bestuur van COC Regio Nijmegen bestaat uit 7 actieve vrijwillige bestuursleden met een hart voor de LHBTI-beweging. Klik hier voor meer informatie over ons.

Lees meer

Beleidsstukken

COC Regio Nijmegen is aangemerkt als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Wij werken voor 100% in het algemeen belang, met enkele feitelijke werkzaamheden die hier...

Lees meer

Samenwerking

Om tot één grote LHBTI-emancipatie beweging te komen staan wij altijd open voor nieuwe samenwerkingspartners. Neem contact met ons op om een afspraak te maken...

Contact
Nieuws
16 mei 2020

LHBTI+ Steun gaat de strijd aan tegen eenzaamheid in coronatijd

Op woensdag 6 mei lanceerde het vrijwilligerscollectief LHBTI+ Steun een nieuwe website voor en door mensen uit de LHBTI-gemeenschap. Via de site vindt de LHBTI-gemeenschap steun en een luisterend oor bij elkaar…
Nieuws
1 maart 2020

Feestelijke opening ‘De Regenboog’ Nijmegen

Vorig jaar sloot bar ThomTom in de Van Welderenstraat maar gelukkig krijgt Nijmegen er een gaybar voor terug! De Regenboog heeft naast de bar in Nijmegen ook een vestiging in Rotterdam…
Nieuws
1 maart 2020

Nieuw gezicht

COC Regio Nijmegen heeft een nieuw algemeen bestuurslid. Ze heet Laura Möller. Met haar komst is het bestuursteam weer compleet en daar zijn we erg blij mee!